flyttstädning stockholm, hemstädning stockholm

Kontorsstädning i Stockholm

Ett välstädat kontor ger ett professionellt intryck och är en förutsättning för att dina medarbetare och kunder ska trivas. Anlitar du oss blir din kontorsstädning utförd regelbundet med stor noggrannhet.

Vi ser fram emot att bli din leverantör för i stort sett allt som rör kontorsmiljön – från städning och fönsterputsning till leverans av förbrukningsmaterial.

MYCKET MER ÄN KONTORSSTÄDNING

Vi hjälper gärna till med kontorsstädning Stockholm och olika omkringliggande tjänster. Det kan röra sig om blomvattning, lättare trädgårdsarbete, köra bort grovsopor, mattvätt, golvvård, textilrengöring med mera. Ingenting är omöjligt och för att möta dina förväntningar börjar vi med att se över behoven för just ditt kontor.

KONTAKT OCH REFERENSER

Som kund hos oss blir du tilldelad en svensktalande kontaktperson som följer upp hur arbetet går. Våra 26 medarbetare är engagerade och noggranna yrkeskvinnor och män som ser till att ditt kontor hålls rent och snyggt. Det här gör att du kan fokusera på annat än städning.

Vill du ha hjälp med kontorsstädning Stockholm?

Kontakta oss på telefon: 08-581 705 40 eller via e-post: info@bbstad.se för mer information. Vi lämnar alltid referenser med våra kostnadsförslag.

kontorstädning-stockholm