Med över 45 års erfarenhet i branschen

a

Hemstädning

Hjälp med hemstädning kan utgöra en viktig bit för att få livspusslet att gå ihop. Ett rent, väldoftande och välordnat hem ger ro till hela familjen. Du vinner lektid med barnen, hinner med en lång promenad på helgen – du får helt enkelt ökad livskvalitet.

BroBålstaStädarna är en trygg och pålitlig partner som har haft nöjda kunder i över 45 år. Våra medarbetare har lång arbetslivserfarenhet. Vi arbetar ständigt med att förfina och utveckla våra metoder.

Kan även hjälpa till med:

Regelbunden hemstädning

Höst- och vårstädning

Tvätt och strykning

Mattvätt

Kemtvätt av kläder och gardiner

Handla mat

Städning och sortering av förråd

Och mycket mer!

Strötider eller prenumeration?

Vi tar alla typer av uppdrag inom hemstädning Stockholm – både för enstaka tillfällen eller regelbunden städning under en längre period. Om du väljer att teckna abonnemang hos oss kommer alltid samma städerska hem till dig, priset blir förmånligare och hemstädningen mer effektiv.

Rut-avdrag

Du får göra skatteavdrag på hushållsnära tjänster. 50 procents skattereduktion gäller på bl.a. hemstädning, tvätt och flyttstädning.

En skönare vardag

Ett rent, väldoftande och välordnat hem ger ro till hela familjen. Om du väljer att prenumerera på våra hushållsnära tjänster kommer alltid samma städerska hem till dig, priset blir förmånligare och städningen mer effektiv.

Vi hjälper dig med trappstädning

Vi tvekar aldrig inför att ta nya typer av uppdrag. Det kan handla om att sanda innergården, klippa gräset, göra rent i soprum eller se till att det alltid ligger en ren och välkomnande entrématta innanför porten.

Som kund hos oss tilldelas du en svensktalande kontaktperson som ger ett kontinuerligt stöd och följer upp hur arbetet går. Våra 42 medarbetare arbetar noggrant och effektivt så att dina faciliteter hålls rena och snygga.

Besök och referenser

Söker du trappstädning i Stockholm? Kontakta oss på telefon: 08 – 581 705 40 eller via E-post: info@bbstad.se för mer information samt referenser eller för att boka ett förutsättningslöst möte.